Slovník slovenského jazyka VI. diel: Doplnky. Dodatky - Peciar, Štefan: 1912-1989; Jóna, Eugen: 1815-1856; Kočíš, František: 1928-; kolektív autorov (Slovenská akadémia vied, 1968)
Posledný šieseho diel výkladového slovníka slovenského jazyka, ktorý vysvetľuje v akých významoch a významových odtieňoch sa jednotlivé slová v slovenčine používajú a ukazuje v akých spojeniach sa vyskytujú, zachytáva frazeológiu a odbornú terminológiu. Má charakter normatívnej jazykovej príručky....