Joga: Prameň harmónie a životnej energie : (Yoga) - Piskurová, Mária; kolektív fotografov (Svojtka & Co, 2008)
Kniha vám odpovie na otázku "Čo je joga?". Zoznámi vás s ôsmymi stupňami jogy. Naučí vás dychové...