Joga: Prameň harmónie a životnej energie (Yoga) - Piskurová, Mária; kolektív fotografov (Svojtka & Co Bratislava, 2008)
Kniha vám odpovie na otázku "Čo je joga?". Zoznámi vás s ôsmymi stupňami jogy. Naučí vás dychové...
Cvičebné programy. Register. Dar: z finančného poslaneckého príspevku Mgr. Jozefa Pavlova - Detva 2017.
Keywords: šport; joga; prevencia a liečba; špeciálne cvičenia jogy; relaxácia pomocou jogy; psychická reedukácia (prevýchova); gymnastika