Stíhací letadla: 1939-45/ Velká Británie - Německo - Válka, Zbyněk: 1960- (Votobia, 1996)
Stručná monografia najznámejších stíhacích lietadiel Nemecka a Veľkej Británie. Stručný popis jednotlivých typov, farebné kamufláže.