Ikona. Biela puma. Advokát chudobných. Zápisník : (Icon. The White Puma. The Street Lawyer. The Notebook) - Forsyth, Frederick: 1938-; Lawrence, Ronald Douglas: 1921-2003; Grisham, John: 1955-; Sparks, Nicholas: 1965- (Najlepšie svetové čítanie, 1997)
...V lete roku 1999 sa Rusko nachádza na pokraji anarchie. Existujúci chaos je ideálnou živnou pôdou pre Igora Komarova, vodcu ruskej extrémnej pravice. Z čierneho manifestu, ukradnutého z ústredia jeho strany, behá vedúcim predstaviteľom Západu mráz po chrbte. Jason Monk, bývalý agent CIA, má dvojakú úlohu: zastaviť Komarova a vyrovnať si starý osobný účet - ignorovať dokument, alebo zareagovať, kým je čas, ešte pred prezidentskými voľbami v Rusku...?