Lota vo Weimare : (Lotte in Weimar) - Mann, Thomas: 1875-1955 (Spoločnosť priateľov krásnych kníh, 1985)
Historický román nemeckého autora, v ktorom opisuje skutočný príbeh lásky nemeckého klasika Goetheho a Šarloty Kestnerovej...