V krajine hojnosti : (Im Schlaraffenland) - Mann, Heinrich: 1871-1950 (Pravda, 1971)
Román zavedie čitatelov do sveta berlínskych zbohatlíkov, finančníkova a veľkoobchodníkov. Autor tu opisuje ich životný štýl, zvrhlosť radovánok, Spôsob zadovažovania si lásky.