Veverička: Alegorická drama s prvkami humoru : (Belka) - Kim, Anatolij Andriejewitsch: 1939- (Nová sovietska tvorba, 1987)
Veverička je prvý román ruského spisovateľa kórejského pôvodu Anatolija Kima. Po doterajšej bohatej poviedkovej a novelistickej tvorbe znamená nový stupeň a novú kvalitu v umeleckom stvárnení skutočnosti. Kimovo videnie sveta a epické myslenie má hlboké korenie v orientálnom folklóre a v starých filozofiách.