Oleje, octy a iné prísady: Známe aj menej známe prísady do bežných i nezvyčajných jedál : (Little national trust library - oils, vinegars and Seasonings) - Norman, Jill (Z knižnice gurmána, 2004)
Knižka prináša základné informácie o známych i menej známych prísadách a je aj návodom na prípravu rôznych druhov olejov a aromatických octov.