Dubienky: Zbierka sedemnástich poviedok - Nociar, Alojz: 1948- (Mladá tvorba, 1980)
Zbierka sedemnástich poviedok - Vyzváňanie. Obilie. Muzika. Kuňáci. Okolo stola. Kĺče. Pršala. A-Lajo. Plánka. Baro raj. Čert. Túlo. Kadlúbka. Hlboká cesta. Husličky. Žltý stôl a Dubienky.