Čakajte, ste v poradí.. - Kürthy, Ildikó von: 1968- (Ikar, 2005)
Má zlý vzťah k svojim nohám a k účesu. Myslí si o sebe, že je zaujímavá. Jej najlepšia priateľka má väčšie prsia a napriek tomu je jej najlepšia priateľka. Kora Pekná má 33 rokov. Je dosť stará na to, aby vedela, že po prvom sexe žena NIKDY nesmie zavolať mužovi. Preto urobí to, čo v takom prípade musí urobiť: oholí si nohy, hnevá sa na svoju konfekčnú veľkosť a osud a čaká. Na jeho telefonát. Dlhé hodiny. Až kým sa jej život nezmení. Kým nepríde na rad.