Kruh sa uzaviera : (Tierra en la boca) - Moreno, Carlos Martínez: 1917-1986 (Luk, 1980)
Román v ktorom autor zobrazuje podsvetie veľkomesta, svet ľudí mimo zákona, hráčov, ktorí stratili ľudskú dôstojnosť no približuje aj osudy postáv, ktoré o ňu usilovne zápasia...