Vydierač. Never nikomu. Modré nekonečno. Posledný sľub : (Cut Throat. No One to Trust. The Blue Nowhere. The Last Promise) - Stacey, Lyndon: 1960-; Johansen, Iris: 1938-; Deaver, Jeffery: 1950-; Evans, Richard Paul: 1962- (Najlepšie svetové čítanie, 2004)
Štyri diela od štyroch známych autorov. Iris Johansenová - Never nikomu (Elena Kylerová vyrástla medzi kolumbjskými partizánmi a bojový výcvik má v krvi. Ale ani osa sama nedokáže zaistiť bezpečnosť svojho päťročného syna, ktorého chce uniesť jeho otec, šéf narkomafie Rico Chavez. Všetci, čo stoja na jej strane, musia okrem Chaveza a jeho zabijakov prekonať najprv Eleninu nedôveru a ostražitosť).