Pláň, hory - Buzássy, Ján: 1935- (Erb, 1982)
Cieľom Buzássyho poézie je vyvolať u čitateľa dojem harmónie a tým ho následne "vychovávať" k umiernenosti, zmierlivosti, pochopeniu a láskavosti, pomáha mu hľadať a nachádzať zmysel pre mieru.