Tréning mladých hokejistů - Kostka, Vladimír: 1922-2009; Wohl, Pavel: 1942-; kolektív autorov (Plympia, 1979)
Príručka spracováva nielen skúsenosti našich metodikov a trénerov, ale aj poznatky švédskych, sovietskych a kanadských odborníkov. Charakterizuje potrebné vlastnosti trénera, pojednáva o výbere talentovaných chlapcov pre ľadový hokej, o telesné, technicko-taktickej a psychickej príprave hokejistov, uvádza súbory cvičenie pre rôzne vekové kategórie, zoznamuje s plánovaním a evidenciou tréningu a iné.