Velká kniha deskových her - Zapletal, Miloš: 1930- (Volný čas, 1991)
Knihu ilustrovala Alena Zapletalová podle historických pramenů... Obsahuje: Šachy, Exotické šachy, Šachy s pevnostmi, Jalta, Anglická dáma, Mezinároidní dáma, Laska, Astar, Velká pevnost, GO, Waterloo, Diploémacie, Monopoly, Solitér, Wari Vrhcáby a 100 dalších deskových her.