Hrabal uvádí.. - Hrabal, Bohumil: 1914-1997 (Mladá fronta, 1967)
Výbor český povídek vybrané Bohumilem Hrabalem. Kniha obsahuje povídky autorů K.J Erbena, J. Nerudy, J.Demla, I.Herrmana,L. Klimy, V. Holana, R.Weinera, J. Haška a F. Kafky. Předmluvu obstaral sám Bohumil Hrabal.