Maľované písmená - Dršková, Viera (Ikar, 2011)
Každý prváčik ide do školy s novou školskou taškou. farbičkami. peračníkom a rozličnými pomôckami. V školskej taške by mu však nemala chýbať ani táto knižka. Pomocou milých. veselých obrázkov sa deti učia písať a písmenká si ľahko zapamätajú. Ku každému písmenku je obrázok znázorňujúci tvar písaného písmena plus básnička alebo krátky text. kde sa písmenko niekoľkokrát vyskytuje. Na základnýh Každý prváčik ide do školy s novou školskou taškou. farbičkami. peračníkom a rozličnými pomôckami. V školskej taške by mu však nemala chýbať ani táto knižka. Pomocou milých. veselých obrázkov sa deti učia písať a písmenká si ľahko zapamätajú. Ku každému písmenku je obrázok znázorňujúci tvar písaného písmena plus básnička alebo krátky text. kde sa písmenko niekoľkokrát vyskytuje. Na základnýh školách používajú tieto obrázky ako metodickú pomôcku schválenú Ministerstvom školstva. Reedícia úspešného titulu.