Ako sa stať vílou : (How to be a Fairy) - Baxter, Nicola (Perfekt, 2010)
Vydavateľstvo Perfekt prináša čarovnú knižku pre všetky dievčatká, ktoré sa chcú stať vílou. Vďaka jednoduchým návodom a skvelým radám je to celkom jednoduché. Malé slečny sa tak ľahko naučia všetko o vílích zábavkách aj o úžasných kúzlach, ale aj to, ako pripraviť vílí večierok. Dozvedia sa napríklad i čarovný recept na krásu. K tomu, aby sa z nich krôčik po krôčiku stali skutočné víly, im nepochybne pomôže aj kúzelný talizman z obálky tejto knižky. Súčasťou knihy je prívesok.