Ako sa stať vílou (How to be a Fairy) - Baxter, Nicola; Tomová, Ivana: 1976-; Manson, Beverlie; Fazekašová, Magdaléna (Bratislava Perfekt, 2010)
Vydavateľstvo Perfekt prináša čarovnú knižku pre všetky dievčatká, ktoré sa chcú stať vílou. Vďaka jednoduchým návodom a skvelým radám je to celkom jednoduché. Malé slečny sa tak ľahko naučia všetko o vílích zábavkách aj o úžasných kúzlach, ale aj to, ako pripraviť vílí večierok. Dozvedia sa napríklad i čarovný recept na krásu. K tomu, aby sa z nich krôčik po krôčiku stali skutočné víly, im nepochybne pomôže aj kúzelný talizman z obálky tejto knižky. Súčasťou knihy je prívesok.
Pre deti do 10 rokov
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; rozprávky o vílach; víly; próza; anglická literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov; Beverlie Manson (anglická ilustrátorka, plodná umelkyňa, ktorá dosiahla medzinárodný úspech a získala mnoho ocenení za jej nádherné rozprávkové obrazy. Jej úžasná umelecká tvorba má úroveň detailov, ktorá zachytáva fantáziu detí aj dospelých. Manson je inšpirovaná svetom okolo nej a mnohé z jej víly sú založené na skutočných deťoch, ktoré spoznáva. * Anglicko -)