Barbie 2: Príbeh morskej panny. Škola pre princezné : (Barbie in a Mermaid Tale. Barbie Princess Charm School) - Novotná, Irena; Sládečková, Darina (Moja zbierka rozprávok, 2012)
Nechajte sa unášať na vlnách oceánu spoločne s Barbie, ktorá sa vracia ako Merliah, zábavná a obľúbená surferská šampiónka, ktorá je ale zároveň aj čarovnou morskou pannou - princeznou oceánov! V úžasnom novom dobrodružstve sa Merliah vydáva na vrcholnú surférskou súťaž do Austrálie. Keď ale zlá morská panna Eris unikne zo svojho vodného víru s plánmi na získanie oceánskeho trónu, Merliah a jej vodní priatelia sa vrhajú do morských hlbín, aby zlo zastavili. Užite si najnovšiu dobrodružnú výpravu, na ktorej Merliah pochopí, že nič nie je nemožné, ak každý zostane svoj.