Barbie 2: Príbeh morskej panny. Škola pre princezné (Barbie in a Mermaid Tale. Barbie Princess Charm School) - Novotná, Irena; Sládečková, Darina (Egmont ČR Praha, 2012)
Nechajte sa unášať na vlnách oceánu spoločne s Barbie, ktorá sa vracia ako Merliah, zábavná a obľúbená surferská šampiónka, ktorá je ale zároveň aj čarovnou morskou pannou - princeznou oceánov! V úžasnom novom dobrodružstve sa Merliah vydáva na vrcholnú surférskou súťaž do Austrálie. Keď ale zlá morská panna Eris unikne zo svojho vodného víru s plánmi na získanie oceánskeho trónu, Merliah a jej vodní priatelia sa vrhajú do morských hlbín, aby zlo zastavili. Užite si najnovšiu dobrodružnú výpravu, na ktorej Merliah pochopí, že nič nie je nemožné, ak každý zostane svoj.
Pre čitateľov od 7 rokov.
Keywords: príbehy pre najmenších; rozprávky pre najmenších; próza; anglická literatúra - texty; pre čitateľov od 7 rokov