Rozprávky o vílach - Galouan; Fontaine, Katy; Legloahec, Francois; Saver, Mireille; Machon, Gorinne; Domerque, Sophie; Frankoé, Margareth; Mocquet, Laurence (Viktoria Print, 2007)
Viete, že v rozprávkovom svete nežijú len princovia, princezné, draky a škriatkovia? Vo svete rozprávok žijú aj víly. Nezbedné aj poslušné, veselé aj smutné, bacuľaté aj štíhle, úplne rovnaké ako deti. Prečítajte si rozprávku o Leknolíne, kvetinovej víle, o víle, ktorá sa špárala v nose, o zvedavej malej zimnej víle, o víle, ktorá nosila vyrovnávač zubov, o víle...