Bicykel: Bezpečne na ceste - autor neznámy (Leporelá, 2005)
Leporelo Bicykel - bezpečne na ceste: Úlohou tejto obrázkovej knižky je za pomoci obrázkov, typických pre modelové situácie, a zrozumiteľného textu sprostredkovať deťom správne správanie. Knižka pomáha zlepšiť pozorovacie schopnosti detí, podnecuje ich k diskusii a vhodným spôsobom dopĺňa dopravnú výchovu na školách a praktické precvičovanie s rodičmi.