Nočný plač : (A Cry in the Night) - Clark, Mary Higgins: 1927- 1929- (Egen, 1982)
Nočný plač, mladá rozvedená žena, žije v New Yorku s dvomi malými deťmi. Jedného dňa stretne talentovaného maliara z váženej rodiny. Ich sympatie sú vzájomné. Odchádzajú do jeho rodného domu v Minnesote. Čoskoro sa drobné záhady začínajú meniť na smrteľné nebezpečenstvo ohrozujúce Jenny i jej malé deti.