Príručka mladých svišťov 3 - Disney, Walt: 1901-1966 (Egmont Neografia, 1997)
Dobré rady do tábora, na výlety, prázdniny a vôbec na všetky príležitosti. A okrem toho celá kopa tipov, trikov, hier a zaujímavostí.