Moji priatelia hady : (Moji přátelé hadi) - Haleš, Jiří: 1936- (Mladé letá, 1985)
Milí priatelia plazov Slovenska. Vďaka podpore od autora Jiří Haleša vám môžeme na našom webe poskytnúť na stiahnutie veľmi zaujímavú knihu.