Angličtina 3: Pre 5. alebo 6. ročník tried s rozšíreným vyučovaním jazykov na základných školách - Tandlichová, Eva: 1943-; Knesplová, Alena; Kubišová, Alžbeta; Fabianová, Jaroslava (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1988)
Učebnica angličtiny pre 5. - 6. ročník tried s rozšíreným vyučovaním jazykov na základných školách /22. lekcií, cvičenia, slovníček/...