Angličtina 3: Pre 5. alebo 6. ročník tried s rozšíreným vyučovaním jazykov na základných školách - Tandlichová, Eva: 1943-; Knesplová, Alena; Kubišová, Alžbeta; Fabianová, Jaroslava; Suchalová-Harichová, Ľubica: 1958-; Závodná, Irena; Pavelka, Štefan: 1930-2013 (Bratislava Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1988)
Učebnica angličtiny pre 5. - 6. ročník tried s rozšíreným vyučovaním jazykov na základných školách /22. lekcií, cvičenia, slovníček/...
Abecedný slovník anglicko-slovenský. Schválilo MŠ SR.
Keywords: jazykoveda; angličtina; jazyk anglický; Suchalová-Harichová, Ľubica (slovenská výtvarníčka, grafička, ilustrátorka. Venuje sa voľnej tvorbe, tapisérii a ilustráciám. Výtvarne sa podieľala na tvorbe takmer 50 učebníc a ďalších kníh. * 1958 Liptovský Mikuláš, Slovensko -); Pavelka, Štefan (bol srbsko-slovenský akademický maliar, grafik, ilustrátor, ktorý od r. 1947 žil na Slovensku. Graficky upravil a ilustroval približne 400 kníh. * 24.07.1930 Báčsky Petrovec, Vojvodina, Srbsko - 15.12.2013 Myjava, Slovensko); filológia; učebnice pre základné školy