Angličtina 4: Pre 6. alebo 7. ročník tried s rozšíreným vyučovaním anglického jazyka na ZŠ - Tandlichová, Eva: 1943-; Knesplová, Alena; Kubišová, Alžbeta; Fabianová, Jaroslava (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1989)
Učebnica angličtiny pre 6. - 7. ročník tried s rozšíreným vyučovaním jazykov na základných školách /22. lekcií, cvičenia, slovníček/...