Angličtina 5: Pre 7. ročník tried s rozšíreným vyučovaním jazykov na ZŠ - Tandlichová, Eva: 1943-; Knesplová, Alena; Kubišová, Alžbeta; Fabianová, Jaroslava (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1991)
Učebnica angličtiny pre 7. ročník tried s rozšíreným vyučovaním jazykov na základných školách /22. lekcií, cvičenia, slovníček/...