Lovy beze zbraní: Príbehy o živote zvierat v moravskej a slovenskej prírode - Tomeček, Jaromír: 1906-1997 (Albatros, 1976)
Príbehy a príbehy o živote zvierat v moravskej a slovenskej prírode a vzťahu ľudí k nim.