Druhá tvár : (Das andere Gesicht) - Letsche, Curt: 1912-2010 (Labyrint, 1981)
Príbeh tejto knihy je zo špionážneho prostredia, dej sa odohráva v Paríži. Na parížskej prefektúre inštalujú počítač dovezený zo ZSSR. Príde anonymný list spochybňujúci tento počítač. Avšak problém je niekde inde. Ide o osobu Patricka Morisoona, bohatého Američana, ktorý zahynul pri požiari horárne. Dvaja sovietski inžinieri a jedna východonemecká programátorka chcú prípad vyriešiť, ale prípad ide úplne iným smerom. Zistí sa veľmi zaujímavá minulosť Morisoona.