Minilexikón matematiky - Latka, František (Edícia matematicko-fyzikálnej literatúry, 1989)
Osobitne upravený názorný prehľad pravidiel a vzorcov základnej a stredoškolskej matematiky, ktorý má slúžiť na opakovanie a oživenie vedomostí.