Radosť a bolesť - Sucháň, Ján: 1951-; Bajzíková-Hladká, Anna: 1962- (ABH Nová Dubnica, 2010)
Výber z nedeľných stretnutí Jána Sucháňa s poslucháčmi v rádiu Viva, ktoré odzneli od decembra 2009 do októbra 2010.
Keywords: rozhovory autorské; reportáže; kresťanský život; zmysel života; próza; Sucháň, Ján (slovenský rímskokatolícky kňaz a spisovateľ. Je známy tým, že okrem práce kňaza sa efektívne zapája aj do spoločenského diania. Venuje sa publikačnej činnosti, píše knihy a tiež aj vystupuje na verejnosti prostredníctvom stretnutí s ľuďmi a bolo ho možné počuť napríklad vo forme kázní aj v Rádiu Twist a Slobodná Európa. Od roku 2006 sa niekoľko rokov pravidelne prihováral poslucháčom Rádia VIVA. * 27.12.1951 Šurianky, Slovensko -); slovenská literatúra - texty