Kto opravuje : (The Fixer) - Malamud, Bernard: 1914-1986 (Luk - Knižnica svetových bestsellerov, 1970)
Historicko-psychologický román: tragický príbeh malého židovského remeselníka v cárskom Rusku, obžalovaného z takzvanej rituálnej vraždy. Tragédia popleteného storočia...