Objavenie abecedy: Krátke prózy - Malerba, Luigi: 1927-2008 (Štafeta, 1977)
Prvá časť knihy interpretuje v chronologickom slede text Homérových básní. V druhej sú triezvo, na vedeckom podklade popísané...