Klbko vreteníc: Román - Mauriac, Francois Charles: 1885-1970 (Členská knižnica, 1967)
Niet hádam horšej osamelosti, ako osamelosť ľudí zviazaných pevne najužšími príbuzenskými zväzkami, ktoré sú pokrytecké, nenávistné a chladné.