Dvor uprostred neba : (Dvor posredi neba) - Maksimov, Vladimír Jemeljanovič: 1930-1995 (Luk, 1967)
Román z moskovského činžiaku. Osudy drobných ľudí zo stalinskej éry. Maximov ukazuje, že osudy ľudí v tomto činžiaku neboli o nič lepšie, než osudy ľudí v táboroch...