Skupina : (The Group) - Mac Carthy, Mary: 1912-1989 (Smena, 1967)
Román, ktorý sa začína na Vassar College, čo je najstaršia dievčenská vysoká škola v USA. Autorka sleduje osudy ôsmich mladých žien, ktoré krátko po promócii štartujú do života...