Majstrovstvá sveta v krasokorčuľovaní: (1973: Bratislava, Slovensko) - Mráz, Igor: 1929-2016 (Šport, 1974)
Publikácia, ktorá približuje majstrovstvá sveta v krasokorčuľovaní na Zimnom štadióne v Bratislave roku 1973. Priniesli vynikajúce športové výkony, posilnenie priateľstva, vzájomného porozumenia a mierové myšlienky...