Tvorivosť, tvar, farba : (Greativitá ed espressione) - Prette, M.C; Capaldo, A. (Mladé letá, 1982)
Veľká publikácia talianskych autorov o výtvarnom umení, o umeleckej tvorivosti. V knihe prevláda obrazová časť, ktorú tvoria reprodukcie umeleckých diel.