Napokon zomreli traja : (Then There Were Three) - Homes, Geoffrey: 1902-1977 (Labyrint, 1975)
Ukážka z knihy: Na veku bol veľkými písmenami vytlačený nápis Psí cintorín Los Pinos. Mládenec začal z rakvy vyťahovať klince, ktoré držali veko. Vykukol ponad okraj jamy a tvár mal načisto bledú. Mechanicky vyliezol a zmätene pozrel na svojich spoločníkov...