Taká láska. Parmský sviatok : (Questa specie d'amore. La festa parmigiana) - Bevilacqua, Alberto: 1934-2013 (Spoločnosť priateľov krásnych kníh, 1988)
Román o láske z krásneho nórskeho vidieckeho... Jeden z najlepších autorových románov o láske...