Zub za zub: Detektívny román z 87. revíru : (Killer's wedge) - McBain, Ed: 1926-2005 (BB/art, 2012)
Do služobnej miestnosti 87. policajného revíru majú namierené dve ženy. Obe hľadajú detektíva Steva Carella. Tá prvá, jeho krásna hluchonemá žena Teddy, s ním chce osláviť radostnú novinu: čakajú spolu dieťa...