Zub za zub: Detektívny román z 87. revíru (Killer's wedge) - McBain, Ed: 1926-2005; Maxová, Alena: 1920-2013 (BB/art Praha, 2012)
Do služobnej miestnosti 87. policajného revíru majú namierené dve ženy. Obe hľadajú detektíva Steva Carella. Tá prvá, jeho krásna hluchonemá žena Teddy, s ním chce osláviť radostnú novinu: čakajú spolu dieťa...
Keywords: romány autorské; detektívne romány; kriminálne romány; hluchota (beletria); romány o ženách; sfilmované romány; próza; McBain, Ed, známy tiež jako Evan Hunter, vl. m. Salvatore Lombino (americký spisovatel detektívnych románov a scenárista. * 15.10.1926 New York, USA - 06.07.2005 Weston, Connecticut, USA); americká literatúra - texty