Gangster: Strhujúci príbeh z newyorského podsvetia (Gangster) - Carcaterra, Lorenzo: 1954-; Nagyová, Jana: 1959-; Media klub Bratislava (Bratislava Ikar, 2002)
Láska, pomsta a osud ľ tieto tri silné témy sa v príbehu pretínajú ostro ako výstrely z pušky. Mafiánsky boss Angelo vyrástol v tieni šokujúceho tajomstva ľ jeho otec zastrelil Angelovho brata, aby ho nemusel vydať mafiánom. Angelo kráča v šľapajach otca na krvavej ceste od pešiaka k bossovi, až kým nestretne opusteného chlapca, ktorý potrebuje rodičovskú ochranu...
Pôsobivá kronika zločinu je portrétom muža, bojujúceho proti osudu ľ a zároveň nezabudnuteľným obrazom rodiny, mesta a uplynulého storočia.
Vydal Ikar pre Media klub.
Keywords: romány autorské; Carcaterra, Lorenzo (americký novinár, blogger a spisovateľ. * 16.10.1954 Hellĺs Kitchen, New York, USA -); detektívne romány; Nagyová, Jana (slovenská prekladateľka. V súčasnosti pracujem ako akreditovaná tlmočníčka pre európske inštitúcie v Bruseli. * 1947 Žilina, Slovensko -); kriminálne romány; spoločenské romány; newyorské podsvetie; mafia americká (beletria); sfilmované romány; próza; americká literatúra - texty