Skladačka: Detektívny román z 87. revíru - McBain, Ed: 1926-2005 (BB/art, 2007)
Smrtiaci puzzle: jeden dielik, jeden mŕtvy ... Tá skladačka má len osem dielov, ale dopracovať sa presnej kombinácie dá detektívom 87. revíri väčšia prácu než zloženie najkomplikovanejšie puzzle. Každý diel je postriekaný krvou a za každým stojí státisíce dolárov. Každý volá po novej krvi a každý bude stáť ďalšie životy, ak si policajti nepoponáhľa. Pred šiestimi rokmi vylúpil štvorica mužov banku, z ktorej odniesla takmer milión dolárov. Bankové lupiči padli za obeť výstrelom, avšak po peniazoch sa vtedy zľahla zem.