Zápisky o smrti a živote: Ma bisteren! - Olah, Branislav: 1974- (Občianske združenie In Minorita, 2017)
MA BISTEREN! Zápisky o živote a smrti je kniha Branislava Oláha o rómskom holokauste podanom cez príbeh autorovho starého otca a jeho brata.