Tréner sa zajtra žení - Sabolová, Paula: 1938-; Deák, Juraj: 1935-2012 (Bratislava Mladé letá, 1979)
Humoristický román pre mládež z atraktívneho športového prostredia Tréner sa zajtra žení je úsmevne ladený s poviedkami z dedinského prostredia.
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: romány autorské; realistické romány; športové prostredie; humoristické romány; dedinské prostredie; próza; slovenská literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov; Sabolová, Paula (slovenská spisovateľka. Bola dokumentaristkou v Tlačovej agentúre Slovenskej republiky v Bratislave (1994-1998). * 15.01.1938 Strážske, Slovensko -); Deák, Juraj (slovenský maliar, ilustrátor, grafik. * 13.01.1935 Salgótarján, Maďarsko - 08.03.2012 Bratislava, Slovensko)